Det store julebord

på Hereford Steak House

Det store julebord

Fra 11.30-16.00 eller 17.00-02.00
(Kun mod forudbestilling og minimum 25 personer)

På bordet

Marineret sild med løg & kapers
Karry-sild med æg

Fra buffet

Lakse-farseret rødtungeroulade med ørredrognsdressing.

Lun fiskefilet med citron & remoulade
Mousse af varm-røget ørred med purløg og salat.

Hjemmerøget andebryst med brombærkompot og dressing af soltørrede tomater.

Hønsesalat med ristet bacon og svampe.

Lunt

Mager ribbensteg med rødkål
Hjemmelavet æbleflæsk
Andesteg med æbler & svesker
Glasseret juleskinke med stuvet grønlangkål
Blodpølse med kanel, æblekompot & sirup
Leverposteg med bacon & svampe
2 slags oste med druer & kiks
Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Pris for menu kr. 425,-

Ved større selskaber, så vidt muligt, i separat lokale.
Arrangeres også ud af huset. Minimum 15 couverter

Brød og smør er incl.