Hovedretter
Til alle hovedretter hører, 1 x sauce, 1 x kartoffel, samt vores salatbord
Ønskes bøffer større end 300 g, spørg tjener
Steak af oksemørbrad Tournedos
A 200 G: kr. 275,-
A 300 G: kr. 345,-
Steak af oksefilet
A 200 G: kr. 250,-
A 300 G: kr. 300,-
Steak af kalvefilet
A 200 G: kr. 260,-
A 300 G: kr. 320,-
Pebersteak af oksemørbrad
med madagascarpeber og pebersauce
A 200 G: kr. 275,-
A 300 G: kr. 345,-
Helstegt kalveculotte
serveret med 2 slags sauce og valgfri kartoffel,
minimum 2 personer, stegetid ca. 30 minutter
Pr. person, A 200 g : kr. 250,-
Pr. person, A 300 g : kr. 285,-
Plankebøf, oksefilet stegt på egeplanke
hertil duchesse kartoffel
A 200 G: kr. 250,-
A 300 G: kr. 300,-
“Hereford gryde”
oksekød, cocktailpølser og bacon i
paprikasauce, hertil ris
kr. 225,-
Plankelaks bagt på egeplanke
hertil duchesse kartoffel og persillesmør
kr. 225,-
Salatbord som hovedret
kr. 125,-
Dagens fisk
Dagens menu
(se tavlen)
Børnemenu
Kyllingenuggets
med ristede kartofler incl. is-dessert
kr. 105,-
Spaghetti bolognaise
incl. is-dessert
kr. 105,-
Børnesteak
med bagt kartoffel og valgfri sauce incl. is-dessert
kr. 130,-
Fiskefilet
med remoulade og brasede kartofler incl. is-dessert
kr. 105,-
salatbord til deres menuer