Hovedretter

Til alle hovedretter hører, 1 x sauce, 1 x kartoffel, samt vores salatbord
Ønskes bøffer større end 300 g, spørg tjener

Steak af oksemørbrad Tournedos

A 200 G: kr. 275,-
A 300 G: kr. 345,-

Steak af oksefilet

A 200 G: kr. 250,-
A 300 G: kr. 300,-

Steak af kalvefilet

A 200 G: kr. 260,-
A 300 G: kr. 320,-

Pebersteak af oksemørbrad

med madagascarpeber og pebersauce
A 200 G: kr. 275,-
A 300 G: kr. 345,-

Helstegt kalveculotte

serveret med 2 slags sauce og valgfri kartoffel,
minimum 2 personer, stegetid ca. 30 minutter
Pr. person, A 200 g : kr. 250,-
Pr. person, A 300 g : kr. 285,-

Plankebøf, oksefilet stegt på egeplanke

hertil duchesse kartoffel
A 200 G: kr. 250,-
A 300 G: kr. 300,-

“Hereford gryde”

oksekød, cocktailpølser og bacon i
paprikasauce, hertil ris
kr. 225,-

Plankelaks bagt på egeplanke

hertil duchesse kartoffel og persillesmør
kr. 225,-

Salatbord som hovedret

kr. 125,-

Dagens fisk

Dagens menu

(se tavlen)

Børnemenu

Kyllingenuggets

med ristede kartofler incl. is-dessert
kr. 105,-

Spaghetti bolognaise

incl. is-dessert
kr. 105,-

Børnesteak

med bagt kartoffel og valgfri sauce incl. is-dessert
kr. 130,-

Fiskefilet

med remoulade og brasede kartofler incl. is-dessert
kr. 105,-

Børnene er velkomne til at benytte vores
salatbord til deres menuer