Julemenu
på Hereford Steak HouseJulemenu
Tapas Forret
Varm-røget laks med flødestuvet spinat,
Grillet tun med urtemayo samt Tortilla wrap med krabbesalat.
Hovedret
Oksemørbrad stegt med 4 slags peber, sauce Espanol, svampesaute med timian,
honning bagte rodfrugter, sukkerærter samt røsti kartoffel. Dessert Appelsin mandelkage
med kanel is og syltede bær eller Ris à la mande med kirsebærsauce.
Dessert
Appelsin mandelkage med kanel is og syltede bær eller Ris à la mande
med kirsebærsauce.
3 retter kr. 425,-
Vinmenu
Velkomstdrink:
Mousserende vin med granatæble.
Hvidvin:
1 glas . Chardonnay, Hayes, Californien Rødvin:
Granache. Rhone. Frankrig. 1/2 fl.
Dessertvin:
Sød kold Muscat vin.
Vin menu:
kr. 325,-
Samlet pris for 3 retter og vine