Julemenu

på Hereford Steak House

Julemenu

Tapas Forret
Varm-røget laks med flødestuvet spinat,
Grillet tun med urtemayo samt Tortilla wrap med krabbesalat.

Hovedret
Oksemørbrad stegt med 4 slags peber, sauce Espanol, svampesaute med timian,
honning bagte rodfrugter, sukkerærter samt røsti kartoffel. Dessert Appelsin mandelkage
med kanel is og syltede bær eller Ris à la mande med kirsebærsauce.

Dessert
Appelsin mandelkage med kanel is og syltede bær eller Ris à la mande
med kirsebærsauce. 

3 retter kr. 425,-

Vinmenu

Velkomstdrink:
Mousserende vin med granatæble.

Hvidvin:
1 glas . Chardonnay, Hayes, Californien Rødvin:
Granache. Rhone. Frankrig. 1/2 fl.

Dessertvin:
Sød kold Muscat vin.

Vin menu:

kr. 325,-

Samlet pris for 3 retter og vine

kr. 750,-