Hereford Steak House

En hyggelig atmosfære, kød af den højeste kvalitet, stort vinkort til fornuftige priser og gode sæsonbetonede råvarer, skaber grundlaget for en rar aften hos Restaurant Hereford Steakhouse
MENUKORTFIND VEJ

Restauranten

Hos Hereford Steak House kan man altid forvente en hyggelig stemning, god betjening og stor ekspertise indenfor vine, samt spændende tidssvarende mad efter sæsonens udbud af råvarer.

Er vejret godt, kan De nyde maden i den hyggelige gårdhave eller på terrassen med blomster og levende lys.

I 2000 overtog Jan Sundberg, uddannet kok og tjener, med stor interesse i vine, driften af Hereford Steak House.

Jan Sundberg har bla. erfaring fra Divan 2 i Tivoli, The Hotel Plaza og Søpavillionen i København. Og har været udnævnt til årets vintjener af Gastronomisk Akademi.

Vin i særklasse

Med en bred viden om vine har vi sammensat et vinkort som vi mener passer godt til et moderne Steak House.

Vinkortet skifter konstant og vil derfor ikke være at finde her på siden.

Ud over selve vinkortet har vi altid omkring 25 vine som er købt som restpartier eller som ekstra gode vine i begrænsede mængder. Spørg endelig – så råder og vejleder vi.

Alle vine kan skænkes pr. glas eller stilles på bordet og afregnes efter forbrug.

 

Åbningstider

Man - fredag
11.30 - 22.00

Lørdag
17.00 - 22.00

Søndag
Lukket

Dog åbent for selskaber

Galleri

Se stemningsbilleder fra restauranten