Frokost julebuffet Julemenu Det store julebord Jan / Feb / Marts April / Maj / Juni Juli / Aug / Sep Okt / Nov / Dec Konfirmationsmenu Festmenu Sammensæt selv menu Forretter Mousse af varmrøget ørred Anrettet med ørredrogn og salat, hertil sauceverte og hjemmebagt brød.kr. 95,- Tynde skiver af soya marineret laks Anrettet med krabbesalat rørt med karry og asparges, hertil ristet kokos og hjemmebagt brød.kr. 92,- Hjemmerøget andebryst anrettet med balsamico glace og salat,hertil brombærkompot og hjemmebagt brødkr. 92,- Poularde pate Bagt med svampe oregano og cognac,hertil tomatdressing og hjemmebagt brødkr. 85,- Rejecoctail Anrettet med asparges, tomat og citron,hertil thousand island dressing og hjemmebagt brødkr. 95,- Tynde skiver af røget laks Anrettet på salat med flødestuvet spinat serveret med brødkr. 98,- Roulade af lakse-farseret rødtunge Anrettet på salat med friske asparges, hertil krydderurtedressing og hjemmebagt brødkr. 95,- Hovedretter Italiensk kalvefilet Stegt med panade af basilikum og oliven, hertil tomat-flødesauce, 3 slags grøntsager efter sæsonen og råstegte kartoflerkr. 225,- Kalvefilet stegt som vildt Hertil vildt-flødesauce, waldorffsalat, tyttebær, grøntsager samt smørstegte rissole kartofler225,- Medailloner af oksemørbrad Stegt med rosmarin, derveret med trøffelsauce, hertil ristede svampe, 2 slags grøntsager og kartofler i butterdejkr. 230,- Helstegt oksemørbrad Serveret med rødvins-svampesauce hertil farserede tomater, 2 salgs grøntsager og dagens kartoflerkr. 230,- Krondyr i brombærsauce, Hertil svampemousser 2 slags grøntsager og timian-stegte kartoflerkr. 275,- Helstegt oksefilet Serveret med bearnaisesauce og rødvins sauce hertil ærte-bacon timbale, grøntsager efter sæsonen og råstegte kartofler kr. 225,- Perlehønebryst farseret med svampe Hertil porre-timiansauce, soya stegte svampe, 2 slags grøntsager og kartoflerkr. 210,- Desserter ½ melon Med frisk frugtsalat, serveret med rørt vanilleis og sorbetkr. 92,- Hjemmelavet nøddekurv Serveret med 2 kugler is og i kugle sorbet hertil bærpuré og friske frugterkr. 95,- Mandelbagte pandekager Med vanilleis og jordbærsalatkr. 95,- Hjemmelavet nougat-nødde roulade Serveret med bærpuré og mangosorbetkr. 85,- Hjemmelavet vanille-marzipan parfait Med chokoladebunde hertil jordbærsorbet og frugtkr. 85,- Hereford Steak House’s desserttallerken Med variation af kage, sorbetis, mousse og frisk frugtkr. 105,- Frokost julebuffet Julemenu Det store julebord Jan / Feb / Marts April / Maj / Juni Juli / Aug / Sep Okt / Nov / Dec Konfirmationsmenu Festmenu Sammensæt selv menu